0

Communiceren is een belangrijk onderdeel van vrijwel elk beroep. Of communicatieprocessen effectief verlopen is niet alleen afhankelijk van aan te leren technieken, maar vooral ook van de ‘echtheid’ van iemands optreden. Om effectief te kunnen communiceren heb je (zelf)kennis nodig over je eigen kwaliteiten.

Dit boek biedt de gelegenheid om op basaal niveau tot zelfkennis te komen en – indien nodig – basale vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kan een fundament worden gelegd voor de ontwikkeling van vaak complexe beroepsvaardigheden.

Dit boek is breed van opzet, dat wil zeggen niet gericht op een bepaald type beroepsopleiding. Door het basale karakter en door het vermijden van psychologisch vakjargon is het bruikbaar voor opleidingen in zowel middelbaar als hoger beroepsonderwijs.

Het boek nodigt uit tot een interactieve wijze van leren, die verder gaat dan consumeren. Deze activerende leergang maakt het mogelijk om aan te sluiten bij verschillende niveaus en om te komen tot feitelijke beheersing van de opgenomen vaardigheden.

Auteur

Bindwijze

Paperback

Pagina's

100 tot 200

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

Staat van het boek

Goed

Taal

Nederlands